_79A5195.jpg
Holistisch ondernemen_Logo kleur_HR.png

Wat kan er ontstaan als jij terug gaat naar jouw natuur?

Wil jij:

 

-  jouw grenzen oprekken vanuit innerlijk vertrouwen?

- voelen hoe groots jij wordt als je vertrouwt op je zielsmissie en je eigen kracht?

- het avontuur in je bedrijf opzoeken zodat je vanuit daar jouw droomleven kan vormgeven?

- ongeremd en ongetemd ondernemen?

_79A5104.jpg

Als verlangen jouw kompas wordt

Jouw verlangen naar leven in de essentie. Zonder ruis, maar puur en zuiver. Dat mag jouw kompas worden.

 

In de Back to Nature dagen gaan we terug naar jouw essentie en ontdek je welke manier van ondernemen er bij jou past.

Ik volg daarbij de elementen uit het Levenswiel omdat zij voor diepgaande verandering zorgen.

 

Je kunt de elementen in de volgorde van het Levenswiel volgen (Lucht, Vuur, Water en Aarde) of zelf voelen welk element op dit moment inzicht gaat geven over jouw bedrijf.
 

Hoe zien de Back to Naturedagen eruit?

Locatie

Per dag zoek ik een passende locatie uit in de natuur. Ik kijk daarbij naar het element en wat het element nodig heeft om tot zijn recht te komen. Zo kan het zijn dat je gaat klimmen bij het element Lucht, in de modder staan bij het thema Aarde en in de kano stapt voor de Back to Naturedag Water. Per  element zorg ik dat er verschillende locaties zijn, zodat je kunt kiezen welke het beste bij jou past. 

Kan je niet op datum dat ik een Back to Naturedag heb georganiseerd, maar lijkt de locatie of activiteit je wel erg leuk? Denk dan eens aan een individuele dag met mij. Dan bepalen we samen de locatie en activiteit op basis wat jouw bedrijf nodig heeft.

 

Systemisch en sjamanistisch
In de natuur komen de inzichten zoveel makkelijker boven dan binnen 4 muren. De natuur en het universum krijgen alle ruimte om hun werk te doen. De oefeningen zijn vaak systemisch, omdat die zo mooi doorwerken in je lichaam.

 

Ook hou ik van een sjamanistische inslag door de spirits en de natuur erbij te vragen voor uitleg van de inzichten en inkijkjes die naar boven komen.

Sparren

Vooraf en achteraf zet de Back to Naturedag veel in werking. Ik ben daarom een maand lang beschikbaar voor je vragen, twijfels en ideeën. Op deze manier versterken we het vertrouwen dat gegroeid is op de Back to Naturedag.

 

Ik ben er niet om jou de antwoorden te geven, maar jou te laten voelen hoe je zelf bij je antwoorden kunt komen. Juist ook in de maand na de Back to Naturedag als langzaam alles op zijn plek valt.

Levenswiel

Volgens de leer van het Levenswiel zijn de elementen (en windrichtingen) de basis voor de cycli in ons leven. Elke keer opnieuw komen dezelfde elementen langs en bieden ze ons de kans om weer een laagje dieper in onszelf te zakken.

 

En als we ze gaan herkennen en de cyclus bewust leren volgen in de volgorde:
Lucht -> Vuur -> Water -> Aarde, dan komt er innerlijke rust en vertrouwen.

Voel dat jij je bedrijf een krachtiger fundament mee wil geven? Volg dan de Back to Naturedagen via deze volgorde.

 

Uiteraard kun je ook voelen welk element jou op dit het meest zal helpen om stappen te zetten met je bedrijf.

Waardebepaling achteraf
Ik heb ervoor gekozen om jou achter te laten bepalen wat de dag heeft opgeleverd aan waarde. Dit doet ik, omdat ik jou de ruimte wil geven om te ontdekken wat er kan ontstaan op een Back to Naturedag. Dit zal per keer verschillend zijn, vanwege onze eigen ontwikkeling en de energie van de dag. Ook de groep heeft invloed op de waarde. Een grotere groep levert een andere dag op dan een intieme groep. Een groep zal maximaal 12 personen zijn.

Ik geloof dat alle groepen zich precies zo zullen vormen als de bedoeling is. Ook geloof ik in jouw kracht en voel ik de gelijkwaardigheid in onze samenwerking. Daarom vind ik het fijn als je per keer voelt, wat het voor jou opgeleverd heeft in je proces. Ook mag je daarin je financiële situatie meenemen. Die kan wisselen en dat vind ik het fijne aan waardebepaling achteraf.

 

Dan kan alles er zijn en is het dus een holistische uitwisseling op gelijkwaardige basis.

Wat ontstaat er als je
Back to Naturedagen gaat volgen?

Voel jij het vertrouwen om te kiezen voor de antwoorden die diep van binnen komen.

 

Je hebt ervaren wat deze innerlijke wijsheid jou brengt in de groei van je bedrijf.

Je voelt het verschil wanneer je antwoorden uit angst of uit vertrouwen komen en weet wat je nodig hebt om terug te komen bij het vertrouwen.

Heb je contact gemaakt met de grootsheid die in jou verborgen zit.

 

Ook heb je manieren gevonden waarop je met deze kracht kunt omgaan, zodat je je stevig en veerkrachtig voelt.

Vanuit contact met je bekken leer jij je grootsheid omarmen en verspreiden.

Heb je ervaren hoe krachtig je bent en wie je werkelijk bent. Je hebt je wilde kant omarmd, zodat je kan leven en ondernemen, zoals je dat diep van binnen wilt.

Het leven is een uitdagend avontuur geworden waar jij elke keer een laagje dieper gaat en krachtiger wordt naarmate je verder komt.
 

Past jouw onderneming zo goed bij je, dat het bijna moeiteloos voelt.

 

Je bedrijf draagt je zielsmissie uit en hebt een eigenzinnige fundering gebouwd waarin jouw veelzijdigheid en focus samenvallen.

Zodat jij ongeremd kunt ondernemen.

Wanneer zijn de Back to Naturedagen?

Zie ik jou binnenkort?