top of page
20220817-_79A4511_edited.jpg
Holistisch ondernemen_Logo kleur_HR.png

Wat kan er ontstaan als jij terug gaat naar jouw natuur?

Avontuur en verlangen als basis van verandering

Avontuur

De groepsdagen staan in het teken van avontuur. Je verlangen inzetten om te voelen waar je angst aangekeken mag worden. Avontuur helpt je om een stap te zetten en te voelen hoe je nu vanuit een stevige basis de stap kunt zetten. Op de dagen kijken we wat er op diepere lagen los mag komen, zodat jij jezelf nog meer kunt bevrijden van angst, schaamte en schuld.

Groepsdagen

Door het jaar heen zijn er groepsdagen of retreats met de thema's:

* Unlock Yourself
* Rise Up

* Grow with the Flow

 

* Heaven & Earth

Deze groepsdagen zijn geïnspireerd op de 4 elementen: lucht, vuur, water en aarde.

Bijeenkomsten

Ook zijn er meetings rondom zonsopgang en zonsondergang. Ik hou van de kracht van de zon en door hier aan het begin of eind van de dag met aandacht naartoe te gaan, ontvangen we zoveel meer liefde en wijsheid.
 

Natuurkracht
In de natuur komen de inzichten zoveel makkelijker boven dan binnen 4 muren. Het plezier en avontuur zorgen voor extra openingen en de natuur voor een dragende kracht om jou te ondersteunen.

Waardebepaling achteraf
Ik heb ervoor gekozen om jou achter te laten bepalen wat de dag heeft opgeleverd aan waarde. Dit doet ik, omdat ik jou de ruimte wil geven om te ontdekken wat er kan ontstaan op een groepsdag. Ook wil ik jou laten nadenken over geld en waarde, omdat dit jou ook helpt in je eigen waarde en de keuzes voor jouw ontwikkeling.

Individueel
Kan je niet op datum dat ik een groepsdag heb georganiseerd, maar lijkt de locatie of activiteit je wel erg leuk? Denk dan eens aan een
individuele dag met mij. Dan bepalen we samen de locatie en activiteit.

Wanneer kan ik meedoen?

Er zijn op dit moment geen geplande evenementen

Zie ik jou binnenkort?
 

bottom of page