_79A5195.jpg
Holistisch ondernemen_Logo kleur_HR.png

Wat kan er ontstaan als jij terug gaat naar jouw natuur?

Wil jij:

 

-  jouw grenzen oprekken vanuit innerlijk vertrouwen?

- voelen hoe groots jij wordt als je vertrouwt op je zielsmissie en je eigen kracht?

- het avontuur opzoeken zodat je vanuit daar jouw droomleven kan vormgeven?

_79A5104.jpg

Als verlangen jouw kompas wordt

Jouw verlangen naar leven in de essentie. Zonder ruis, maar puur en zuiver. Dat mag jouw kompas worden.

 

In de groepsdagen gaan we terug naar jouw essentie en ontdek je welke manier van leven en werken bij jou past.

Ik werk graag met de elementen uit het Levenswiel, omdat zij je enorm bekrachtigen als ze allemaal gezien en gevoeld worden. 

 

De dagen vinden daarom plaats rondom de elementen Lucht, Vuur, Water en Aarde.

Bij elke groepsdag gaan we op zoek naar het avontuur, om zo het luikje naar je diepste essentie te openen.
 

Hoe zien de groepsdagen eruit?

Avontuur

De groepsdagen staan in het teken van avontuur. Je grenzen oprekken vanuit veiligheid en je verlangen daarbij inzetten om te voelen waar je angst aangekeken mag worden. In een groep het avontuur aan gaan zorgt ervoor dat er veel los kan komen. Op de dagen zelf staan veiligheid voorop en laat ik jou ontdekken hoe je telkens weer terug kunt naar de verbinding met jezelf om de veiligheid weer te vinden.

Thema's

Aan de hand van de elementen van het Levenswiel zijn de groepsdagen ontstaan. De elementen Lucht, Water, Vuur en Aarde zijn allemaal in onszelf aanwezig en als zij in hun volledige potentie gezien worden, groei jij als vanzelf mee.

Unlock Your Potential
Deze dag staat in het teken van Lucht. Oneindige mogelijkheden, maar vooral je eigen kracht en essentie voelen. Als jij voelt waarvoor je hier bent, kun je je potentie gerichter in gaan zetten.

 

Rise Up

Vuur is het element dat deze dag centraal staat. Het voeden van het vuur in jou en voelen wat er nodig is om jouw vuur duurzaam te laten branden.

 

Grow with the Flow
Stroming in je leven en je werk is zo belangrijk. Op deze dag staat het element Water centraal. Om jou te laten voelen wat echt belangrijk is en wat mag zakken naar de bodem van de rivier. Het water laat je voelen hoe jij stroming in je leven kunt houden.

Heaven & Earth

Op deze groepsdag staat het element Aarde centraal. Voelen hoe alle inzichten mogen zakken in de aarde, zodat Moeder Aarde jou kan begeleiden en je een stevige gronding kan geven. Maar ook het spirituele stuk is belangrijk deze dag. Voelen welke gaven jij hebt en in mag zetten om deze wereld mooier te maken.
 

Natuurkracht
In de natuur komen de inzichten zoveel makkelijker boven dan binnen 4 muren. De natuur en het universum krijgen alle ruimte om hun werk te doen. De oefeningen zijn vaak systemisch, omdat die zo mooi doorwerken in je lichaam.

Ik maak gebruik van mijn intuïtieve en spirituele gaven om de boodschappen door te krijgen waar je zelf nog niet bij kunt. Op deze manier open je jezelf, zodat de boodschap binnen kan komen op het moment dat jij er klaar voor bent.

Mentor

Vooraf en achteraf zet een groepsdag veel in werking. Ik ben daarom een maand lang beschikbaar voor je vragen, twijfels en bruisende ideeën. Op deze manier versterken we het vertrouwen dat gegroeid is op de groepsdag.

 

Ik ben er niet om jou de antwoorden te geven, maar jou te laten voelen hoe je zelf bij je antwoorden kunt komen. Juist ook in de maand na de groepsdag als langzaam alles op zijn plek valt.

Waardebepaling achteraf
Ik heb ervoor gekozen om jou achter te laten bepalen wat de dag heeft opgeleverd aan waarde. Dit doet ik, omdat ik jou de ruimte wil geven om te ontdekken wat er kan ontstaan op een Back to Naturedag. Dit zal per keer verschillend zijn, vanwege onze eigen ontwikkeling en de energie van de dag. Ook de groep heeft invloed op de waarde. Een grotere groep levert een andere dag op dan een intieme groep. Een groep zal maximaal 12 personen zijn.

Ik geloof dat alle groepen zich precies zo zullen vormen als de bedoeling is. Ook geloof ik in jouw kracht en voel ik de gelijkwaardigheid in onze samenwerking. Daarom vind ik het fijn als je per keer voelt, wat het voor jou opgeleverd heeft in je proces. Ook mag je daarin je financiële situatie meenemen. Die kan wisselen en dat vind ik het fijne aan waardebepaling achteraf.

 

Dan kan alles er zijn en is het dus een holistische uitwisseling op gelijkwaardige basis.

Individueel
Kan je niet op datum dat ik een groepsdag heb georganiseerd, maar lijkt de locatie of activiteit je wel erg leuk? Denk dan eens aan een
individuele dag met mij. Dan bepalen we samen de locatie en activiteit op basis wat jouw bedrijf nodig heeft.

Wanneer zijn de groepsdagen?

Zie ik jou binnenkort?