vr 15 feb. | Soephia's Heerlijkheyt

Workshoplunch Dromen Waarmaken

Durf jij groots te dromen? Zou jij eigenlijk wat in de wereld willen veranderen, maar weet je niet hoe? Storyteller Annemieke Bremmer en Christine Urbach, ondernemer achter Soephia's Heerlijkheyt hebben de handen ineen geslagen om jou te leren hoe je je dromen in een onderneming kunt vangen.
Je hebt je ingeschreven voor de workshoplunch "Dromen Waarmaken"
Workshoplunch Dromen Waarmaken

Tijd en locatie

15 feb. 2019 10:00 – 13:30
Soephia's Heerlijkheyt, Voordersteeg 39, Twello, Nederland

Over het evenement

Dromen waarmaken in workshoplunch

Durf jij groots te dromen? Heb jij al jaren plannen liggen, maar ben je bang dat ze te groots zijn? Storyteller Annemieke Bremmer en Christine Urbach, ondernemer achter Soephia's Heerlijkheyt hebben de handen ineen geslagen om jou te leren hoe je je dromen in een onderneming kunt vangen.

Christine Urbach is zelf haar droom achterna gegaan door Soephia's Heerlijkheyt te starten. Een plek waar je niet alleen kunt genieten van lekkernijen, maar waar je je onderdompelt in de wereld van haar achtergrootmoeder die in Nederlands-Indie leefde. Annemieke Bremmer is verhalenverteller en wil ondernemers inspireren om grootser te dromen en een onderneming te starten waarbij je vanuit je hart kunt gaan werken.

Tijdens de workshop gaan we dieper in op onze dromen en leert Annemieke je hoe je van idee naar plan kunt gaan. Christine zal meer vertellen over Soephia, haar grote voorbeeld en je laten proeven van haar heerlijke sapjes, cakejes, taartjes en verrassende hartigheden voor de lunch.

Deze heerlijke workshop met proeverij is op vrijdag 15 februari van 10.00-13.30.

Kosten: 25 euro (inclusief lunch)

Locatie: Voorstersteeg 39, Twello

Website: www.annemiekebremmer.nl en www.soephiasheerlijkheyt.nl

Tickets
Prijs
Aantal
Totaal
  • Ticket
    €25
    €25
    0
    €0
Totaal€0

Deel dit evenement