top of page
20220817-_79A4515 (1).jpg
Holistisch ondernemen_Logo kleur_HR.png

Wat is de volgende stap die jij mag zetten?

Een stap naar meer vrijheid in jezelf

Het kriebelt misschien al een tijdje of juist nog maar kort. Je voelt je potentie krachtiger worden en hoewel het ook spannend is....Jij bent er klaar voor.

Jij mag gaan werken en ondernemen op een manier die bij je past.
Er is een volgende stap die op dit moment gezet mag worden. Vaak is die heel praktisch, maar altijd zit er een diepere laag onder.

In het mentorship gaan we samen op avontuur met die diepere laag onder jouw vraag. In de natuur groei je van binnenuit en kom je er na een poosje achter dat jouw antwoord als vanzelf beantwoord is.
 

Hoe werkt het?

Je mag een praktische of spirituele vraag bij mij neerleggen, zoals:

- Hoe krijg ik mijn aanbod helder?

- Hoe kan ik meer mezelf zijn op mijn werk?

- Ik voel dat ik meer kan in mijn werk/onderneming, maar hoe kom ik daarbij?

- Wat is de volgende stap in mijn loopbaan?

- Wil je me helpen met mijn website?

Daarna kijken we naar de diepere laag onder deze vraag en voelen wat er in beweging gezet mag worden. Als dat je aanspreekt, spreken we een mentorship af. Het mentorship loopt dan totdat de vraag beantwoord is. Soms is dat een paar weken, soms een paar maanden. Dat ligt aan de tijd die je eraan kan besteden en wat er al aan voorwerk is gedaan.

?

We wisselen Wilde Dagen af met sparren. Op de Wilde Dagen gaan we de natuur in met een bepaald thema om dat echt goed te doorvoelen en te ontdekken wat dat voor verandering brengt in je leven.

Tussen de Wilde Dagen ben ik bereikbaar via whatsapp voor vragen, twijfels en ideeën. Ik geef je de ruimte om te experimenteren en te oefenen, omdat dat juist fijn is als je nog iemand naast je hebt.

 

Ook komen er nieuwe thema's los door de Wilde Dagen en kunnen we bijvoorbeeld met een online opstelling of reading inzichten krijgen waardoor je weer verder kunt in je proces.

 

Het sparren is bedoeld om te zorgen voor een goede integratie van de inzichten uit het mentorship. Juist na een intensieve dag komt er spanning en angst vrij en dan ben ik er om jou te laten voelen welke keuzes je echt mag maken.

Waardebepaling achteraf
Ik werk met waardebepaling achteraf. Ik heb hiervoor gekozen, omdat ik jou de ruimte wil geven om te ontdekken wat het mentorship oplevert. Dit zal per maand verschillend zijn en dat is juist helemaal goed. Het gaat mij om de waarde die jij voelt en per maand verschilt het aantal contactmomenten en wat elke moment je oplevert.

Daarnaast wil ik jou laten nadenken over geld en waarde, omdat dit jou ook helpt in je eigen waarde en de keuzes voor jouw ontwikkeling. Het is voor jou niet per se gemakkelijker met waardebepaling, maar ik weet dat je er wel door zult groeien om voor jezelf te bepalen wat je wilt geven.

 

Wat brengt een mentorship?

Jij voelt het vertrouwen om te kiezen voor de antwoorden die diep van binnen komen.

 

Je hebt ervaren wat deze innerlijke wijsheid jou brengt in je leven en je werk.

Je voelt het verschil wanneer je antwoorden uit angst of uit vertrouwen komen en weet wat je nodig hebt om terug te komen bij het vertrouwen.

Je hebt contact gemaakt met de grootsheid die in jou verborgen zit.

 

Ook heb je manieren gevonden waarop je met deze kracht kunt omgaan, zodat je je stevig en veerkrachtig voelt.

Vanuit contact met je bekken leer jij je grootsheid omarmen en verspreiden.

Je hebt ervaren hoe krachtig je bent en wie je werkelijk bent. Je hebt je wilde kant omarmd, zodat je kan leven en werken, zoals je dat diep van binnen wilt.

Het leven is een uitdagend avontuur geworden waar jij elke keer een laagje dieper gaat en krachtiger wordt naarmate je verder komt.
 

Je hebt ontdekt hoe jij kunt werken vanuit je aangeboren gaven.

Je werk of onderneming voelt meer moeiteloos, omdat je werkt vanuit je kracht

 

Je voelt hoe je anderen mee kunt nemen in jouw manier van werken.

Waar kan ik boeken?