top of page
_79A6790.jpg
Holistisch ondernemen_Logo kleur_HR.png

Wat kan er ontstaan als jij er even helemaal tussenuit gaat?

Wil jij:

 

-er even tussenuit om de tijd te nemen voor jouw proces?

- een diepe duik nemen in jezelf om zo te groeien?

- je leven gaan leiden vanuit vrijheid, liefde en ontspanning?

Retreats

Samen met Annemarie Knoop en Sanne Folkerts organiseer ik een paar keer per jaar een retreat. Vanuit onze eigen potentie, geven we jou samen een unieke, diepe en zuivere beleving. De retreats zijn een moment van tijd voor jezelf, ruimte maken in jezelf zodat de diepe processen hun gang kunnen gaan.
 

Wie is Sanne?
Sanne is een krachtige energiewerker. Zij zet je lichaam en ziel open voor alles waar je nog niet bij kon. Zij opent je gaven, zodat je de kracht hebt om alles wat binnen komt te verdragen. Zij leert je jouw gaven bij anderen in te zetten, zodat zij ook op een diepere laag kunnen komen in zichzelf.

Wie is Annemarie?

Annemarie is een bijzondere lichaamswerker. Zij laat je voelen wat je lichaam wil vertellen. Ze opent je lichaam voor mannelijke en vrouwelijke energie, zodat de liefde kan gaan stromen. Ze laat je de liefde voor jezelf en de ander voelen, zodat je relatie rijker en voller wordt en zorgt dat je eigen potentie gezien en gedragen wordt.

Geen retreat in de agenda?

Staat er geen retreat gepland? Vraag gerust een eigen retreat aan met je vriendinnen of boek een Wilde Overnachting met mij om de stilte in jezelf op te zoeken.

 

Agenda

Er zijn op dit moment geen geplande evenementen

Ik maak liever eerst kennis met jou