• Annemieke Bremmer

Elke keer een stapje verder

Mijn blik ging over de dijk en het water. Het zonnetje scheen fel en de wind suisde langs me heen terwijl ik mijn ingeving kreeg. Onder het skaten kwam er een simpele gedachte boven, eentje die ik al vaker had gehad, maar nu was ik er eindelijk klaar voor.


Werken onder mijn eigen naam

Toen ik 3 jaar geleden begon, was het een hele stap om onder mijn eigen naam te werken. Ik was ondertussen al 10 jaar ondernemer, maar altijd samen met iemand anders en nooit onder mijn eigen naam.


Het kiezen om onder mijn eigen naam te werken, was een soort vertrouwen aan mezelf dat ik het echt in mijn eentje kon en dat ik het waard was om mezelf te laten zien. Het feit dat mijn netwerk groeide en mensen mijn naam leerden kennen, was een geweldige beloning voor de stap die ik had gezet.


Daarom was het ook niet zo makkelijk om er afscheid van te nemen 😉


Holisme Ongeveer 2,5 jaar geleden kwam ik in aanraking met holisme. Dankzij House of Green - Holistic Beauty & Lifestyle leerde ik een leefstijl kennen die mij eindelijk paste. Alles wat ik altijd voelde wat logisch was, maar in mijn wereld niet paste, bleek nu wel logisch te zijn!


Zelfontwikkeling Mede daardoor ging mijn zelfontwikkeling ineens hard. Nu ik niet meer tegen mijn gevoel in hoefde te gaan om me te ontwikkelen, werd ontwikkelen interessant. En holisme bleef op de achtergrond aanwezig, als een basis, maar onopvallend.


Geen Verhalenverteller meer


En toen was daar eind vorig jaar het moment dat ik eindelijk naar de buitenwereld kon met het holisme. Ik besefte al langer dat ik geen verhalenverteller was, maar wat dan wel? Tot ik besefte dat mijn werkwijze holistisch was. Iets wat ik zo vanzelfsprekend vond, mocht nu een naam krijgen zodat anderen het ook konden zien.


Weg met mijn eigen naam Eigenlijk voelde ik toen al dat ik alleen een hele transformatie pas echt goed zou werken, maar ik was er nog niet klaar voor. Ik was bang dat ik opnieuw kon beginnen als ik mijn naam weg zou halen. Maar stiekem vond mijn ego het natuurlijk ook wel een dingetje als ik mijn eigen naam niet meer zou gebruiken 😂


Versimpelen Maar de gedachte bleef terug komen en ik merkte dat alles nog net niet in elkaar klikte. Mijn aanbod voelde goed, maar de naam was te lang. Op mijn website zag je het holisme niet echt terug, het bleef een beetje half half.


Nieuwe huisstijl en Corona Hoewel ik door Corona helaas nog niet direct mijn huisstijl kan aanpakken, heeft Corona wel wat anders gebracht. De rust en tijd om nu eindelijk door te pakken in mijn bedrijf.


Ik heb de domeinnaam www.holistischondernemen.com gekocht en ga daar de komende maanden mijn bedrijf op een nieuwe manier presenteren.

Mijn programma Kracht in je Onderneming wordt Holistisch Ondernemen en zo ga ik nog meer versimpelen en verduidelijken.


Stapje voor stapje Nu de beslissing is genomen, kan ik niet alles binnen 2 weken afronden (al wil ik dat natuurlijk graag!!). Maar als jullie dus aanpassingen zien, dan weet je wat er aan de hand is. Ik hoop voor de zomer helemaal over te gaan op Holistisch Ondernemen en zal dit op mijn nieuwe kantoor met jullie gaan vieren.


Misschien in meerdere kleine feestjes als alles nog even zo blijft, maar daar verzinnen we vast wat moois op!


30 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven