top of page
  • Annemieke Bremmer

Hoeveel grenzen wil jij?


Grenzen: Een interessant woord dat bij iedereen wel iets oproept. De een heeft in zijn jeugd gezocht naar grenzen. De ander zag ze overal om zich heen. Grenzen waren de kaders in jouw leven. Maar op welke manier wil jij op dit moment nog grenzen in je leven? Hoeveel grenzen zijn er nodig als jij goed verbonden bent met jezelf?

Grenzen kunnen muren worden als ze onbewust in stand gehouden worden. Ze kaderen je wereld in, soms ook op plekken waar je dat eigenlijk niet wilt. Maar dat besef je pas als je je er weer bewust van wordt. Ik vind het leuk om met jou te werken aan de verbinding met jezelf, zodat je je van daaruit bewust kunt worden van alle grenzen die nu niet meer zo hard nodig zijn als vroeger.


Het weghalen van alle beschermingsmechanismes die als kind nodig waren, maar je nu beperken. Ik wil dat jij vrij en speels op avontuur kunt gaan. Ik wil dat jij je grenzeloos gaat voelen. Veilig in die grenzeloosheid door de sterke verbinding met jezelf en de natuur. Hoeveel grenzen wil jij nog om je heen?


0 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven