top of page
  • Annemieke Bremmer

Je einddoel helder hebben...


Is lang zo fijn niet als je zou denken 😉 Want ja, je ziet het eindpunt glashelder. Maar de weg ernaartoe? Je voelt hoe ontzettend groots het zal zijn en daarom is de stap om te beginnen nog groter geworden. Elke zijweg lijkt een complete misstap, omdat het mijlenver af lijkt te staan van je eindpunt. En tja, ook al zie je het glashelder. Het kan nog steeds zijn dat het daadwerkelijke eindresultaat er toch echt heel anders uit gaat zien. Beelddenkers, hoogbegaafden en zieners hebben het voordeel dat ze vooruit kunnen kijken, maar dat is dus niet altijd zo'n voordeel als het lijkt.


Hoe kun je hier dan mee omgaan? Hoe kun je leren voelen jouw eigen stappen te blijven volgen?


Juist als je het einddoel al voelt en ziet, dan heeft het geen zin om een pad van iemand anders te lopen. Of hoogstens tijdelijk om een paar inzichten te krijgen en daarna alsnog je eigen pad te volgen.


Daarom begeleid ik jou om zelf te voelen. Zelf je eigen triggers en patronen te herkennen. Zelf je eigen pad te leren kennen. Want jij kunt:

- dat eerste stapje voelen en zetten als jij het vertrouwen in jezelf voelt. - voelen welk omwegen behulpzaam zijn en welke afleiding

- vanuit vertrouwen voelen dat je niet meteen bij het einddoel hoeft te komen

- jouw eigen unieke tempo en cyclus ontdekken Ik leer jou voelen en je lichaam ontdekken. Want ik kan je wel vertellen wat jouw pad is naar het eindresultaat in je hoofd. Maar dan is het mijn route en komen we nooit bij jouw eindresultaat uit. Ik wil dat jij gaat ontdekken hoe groots je nu al kan zijn, ook al ben je nog lang niet bij het eindpunt in je hoofd. Ik leer je genieten van de reis en vertrouwen op de grootsheid die in je lichaam zit. Want weet je... Als we dat eindplaatje niet meer nastreven, maar puur gebruik maken van de kracht uit dit plaatje, kun jij alles voor elkaar krijgen. Die kracht en ongeremdheid voelen. Dat is waar ik het voor doe. Hoe fijn vindt jij het om het eindplaatje helder te hebben?

1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven