• Annemieke Bremmer

Jouw woorden maken het verschil

Bijgewerkt op: 12 apr. 2020

Er is geen marketingtruc om te leren wat jouw woorden zijn, maar jouw eigen woorden zijn wel de beste marketing die je in kunt zetten.


Mensen voelen namelijk iets bij woorden die ze lezen. Er gaat een knopje om als ze woorden lezen die bij ze passen, maar daarna moeten ze uit zien te vinden of de persoon achter de woorden ook bij ze past. Niet echt gemakkelijk in een wereld waarin heel veel mensen hun woorden kiezen op basis van bepaalde technieken of trucjes. Daarom is het belangrijk om te laten zien dat jij meer bent dan alleen jouw woorden. Als jouw woorden helemaal bij je passen, kun je niet anders dan ze naleven. Je zult de woorden in het dagelijks gebruik automatisch in je mond nemen en deze woorden ook kunnen uitleggen omdat ze zo dichtbij je staan. En daarmee kunnen potentiële klanten veel sneller aanvoelen of jij bij ze past. Zodra ze merken dat jij als persoon past bij de woorden en als ze ook nog eens merken dat er een sterke drijfveer achter zit waarom je deze woorden gebruikt, klopt het voor ze en willen ze graag zaken met je doen. Die drijfveer is meteen ook de belangrijkste manier om achter de woorden te komen die echt bij je passen. Als je weet wat jij graag wilt wilt veranderen in de wereld, waarom je dat zo graag wilt, kun je ook bepalen op welke wijze je dat gaat doen.

Je aanbod kun je dan echt laten aansluiten op datgene wat jij zo belangrijk vindt en je talenten zo inzetten dat je echt bij kan dragen aan die verandering. En op het moment dat je aanbod naadloos aansluit bij jou als persoon, kun je van daaruit de woorden gaan vinden die bij je passen en waarmee jij jouw verhaal naar buiten zichtbaar kan maken. Het mooie is dat op het moment dat je je eigen woorden vindt, het net is alsof er een kwartje valt. Je voelt aan alles dat het klopt en bij het schrijven van teksten kun je ook steeds makkelijker aanvoelen of het echt jouw woorden zijn. Er zitten zoveel nuances in taal en juist die kleine nuances gaan het verschil maken bij het gevoel dat jij creëert bij jouw ideale klant.


Ik vind het heerlijk om in gesprekken de ogen van de ander te zien oplichten als ze voelen dat ze steeds meer hun eigen woorden gebruiken. Als ze keuzes kunnen maken en kunnen staan voor datgene dat ze echt willen, puur door te voelen of de woorden bij ze kloppen.

In het programma Kracht in je Zichtbaarheid draait het ook om jouw woorden. Jij gaat leren om authentieke posts te schrijven in je eigen woorden, maar ook hoe je een opbouw kunt maken in berichten die bedoeld zijn om jouw klanten te laten kiezen voor je diensten. Benieuwd of Kracht in je Zichtbaarheid ook iets voor jou is? Lees hier wat je kunt verwachten en wanneer het groepsprogramma start. Fotocredits: www.geoman.nl

27 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven