• Annemieke Bremmer

Kies voor jezelf

In between

Dat is een stuk waar ik liever niet ben. Als het kan, regel ik het zo dat ik hier niet terecht kom, want dan is er ruimte om te voelen ;)


En toch kies ik er dit keer wel bewust voor. Na ruim een jaar avontuur rondom AAN De Bak heb ik namelijk gekozen om uit het concept te stappen. Ik ben deze maand thuis aan het werk en ga in april starten op mijn eigen kantoor.


Waarom stoppen? In een persoonlijk gesprek kan ik je daar meer over vertellen, maar er was 1 belangrijke ontdekking waar ik je wel graag over wil vertellen.Verstoppen Toen ik begin januari nadacht over wel of niet stoppen, besefte ik me ineens dat ik AAN De Bak heb gebruikt als excuus om met mijn eigen bedrijf niet te hard te hoeven groeien. Ik werkte al parttime en een deel van mijn tijd ging ook nog naar AAN De Bak, dus zo had ik voor mezelf mooie redenen gecreëerd om niet vol te gaan voor mijn eigen bedrijf.


Focus Waar ik mijn klanten altijd meeneem in focus kiezen, hield ik zelf nog wel 2 bedrijven aan om het veilig te houden. Dat is ook de reden waarom klanten blij zijn met me. Ik ben streng, maar niet te hard voor ze, omdat ik dondersgoed snap dat het een proces is om te kiezen voor jezelf.


Ik ben het waard Eerst zie je alleen de smoesjes die je voor jezelf gecreëerd hebt, maar na een tijdje zie je dat er gevoelens onder liggen. 'Ben ik het waard om succes te hebben?' 'Mag het met zoveel gemak en plezier gaan, moet het niet meer moeite kosten?' Zodra je daar komt, ga je voelen en kun je kiezen voor jezelf.


Eigen kantoor Op het moment dat ik me besefte dat ik me verschool achter AAN De Bak, realiseerde ik me ook dat ik heel graag een eigen kantoor wilde. Je grootste angst is ook vaak je grootse verlangen he? ;)Ik kan het niet alleen

Waar ik vorig jaar nog oprecht geloofde dat ik andere mensen nodig had om te zorgen dat ik het beste uit mezelf haalde, weet ik inmiddels dat ik zelf degene ben die het doet, niet de ander. En ik heb het voorrecht om een hele mooie groep mensen om me heen te hebben die er voor me zijn.


Thuis Deze maand ben ik thuis aan het werk en organiseer ik een aantal huiskamersessies, zoals de gratis workshop en de Focus door Doendag. Maar ik neem ook de tijd om te voelen. Te kijken wat het met me doet, nu ik gestopt ben met het project waar ik me vorig jaar met zoveel enthousiasme in gestort heb.


Te voelen wat het met me doet dat ik straks een eigen kantoor ga krijgen, waar ik mijn eigen keuzes kan maken.


Ontwerpen En natuurlijk ga ik ook bezig met inrichten, samen met de leuke dames van Look and Feel Style Concepts. Zij gaan ervoor zorgen dat mijn nieuwe kantoor straks een frisse start wordt met een nieuw logo en matching interieur.Ik heb er zin in!


PS AAN De Bak gaat nog door onder leiding van Karin Boekhoudt en zij gaat met de groep een nieuwe vorm creëren.

50 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven