top of page
  • Annemieke Bremmer

Wat zijn jouw verlangens?

Wat zijn jouw verlangen, voorbij een leuk huis en reizen?


Wat zijn de verlangens die jou onbewust al je hele leven volgen en die je niet eens goed kunt duiden?Verlangens die lang niet altijd voelen als verlangens omdat je niemand om je heen ziet die hetzelfde verlangt?


Wat als deze verlangens onderzocht mogen worden?


Waarom borrelen ze al zo lang in je?

Wat is er voor jou zo belangrijk aan deze verlangens?


En in welke vorm wil jij ze komend jaar gieten?


Ik ga dit jaar mijn nomade verlangen leven. Mijn tent op zoveel mogelijk plekken neerzetten, nieuwe plekken ontdekken en voelen hoe ik mijn basis kan voelen als mijn tent niet op een vaste plek staat.


Ik ga ook mijn heksenverlangen leven. Leven in de natuur, oeroude kennis over de natuur leren. Leven met rituelen en seizoenen en ontdekken welke magie ik in mij heb.


Deze verlangens zijn voor mij belangrijk en ik weet dat door deze verlangens te leven er weer diepere verlangens naar boven kunnen komen.


Dat is wat ik wil.


Weg bij de oppervlakte, want o, er borrelt nog zoveel meer magie in jou en mij 🧚


Welke verlangens wil jij volgen dit jaar?

1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven