Storytelling voor Achterhoekse ondernemers

Ik weet nog goed hoe ik me voelde toen ik mijn ondernemersverhaal "Ik heb een droom" opschreef.
Doodeng vond ik het!

 

Nu stond het ineens op papier en was het zichtbaar voor iedereen. Ik had geen idee of mijn idee aansloot en hoe weet je nu van tevoren of je de goede focus te pakken hebt?

Toch was het de beste zet ooit, want vanaf dat moment is het gaan groeien en hard gaan groeien!

Door mijn droom uit te spreken, merkte ik dat er veel meer mensen waren die de Achterhoek belangrijk vonden en als ondernemer iets wilden betekenen voor hun eigen regio.

Maar de grootste verrassing was dat ik niet meer op zoek hoefde, maar zelf mensen kon aantrekken!

Mijn droom, mijn verhaal bleek het ideale bindmiddel voor klanten om erachter te komen wie ik was en of ik bij ze paste.

Verbinden en groeien

Storytelling is voor mij dé manier om een heldere focus te krijgen en om verbinding te leggen met je klant, zonder het gevoel te hebben dat je hoeft te verkopen.

Door samen aan jouw verhaal te werken, krijg je inzicht in je intrinsieke motivatie, jouw visie en de details die jou en je onderneming uniek maken. 

​Ik wil jou inspireren om je hart te volgen, een bedrijf van betekenis te creëren en verhalen te gaan schrijven met woorden die diep van binnen komen.


 

jelien.jpg

Jelien Lammers

Boelbewust

Wat heel tof is van Annemieke is dat ze zich oprecht weet te verbinden en ik zie dat ze bij mij en anderen ook steeds onze kracht en kwaliteiten echt waardeert, wat een hele gelijkwaardige relatie met zich meebrengt!

Monique Schleicher

Terugkeer op de werkvloer

Annemieke heeft mij meegenomen in mijn ondernemersdroom: Wat wil ik doen, hoe ga ik dat doen en wat heb ik daarvoor nodig? Alle ingrediënten die nodig zijn om mijn bedrijf te bouwen op een krachtig en stevig fundament.

Edyta Zielinska

House of Green Beauty

Haar vermogen om de essentie van iemands passie naar boven halen is groots! Annemieke werkte als een licht die al het juiste belicht heeft, waardoor alles weer geordend als een puzzel in elkaar viel. 

Ilona Schuyzeman

Golden Blue Support

Annemieke heeft mij op een interactieve manier op reis heeft laten gaan naar mijn eigen ‘ik’. Door die reis heb ik de vertaalslag kunnen maken naar mijn droom-bedrijf. Heel verhelderend! Met Annemieke samenwerken is heel erg fijn. Ze is oprecht en puur!

Hoe kan ik jou helpen?

Het Begint bij Waarom

Wil jij graag ondernemen vanuit je gevoel, maar vind je dat nog lastig? Of wil je graag iets bijdragen met je onderneming en niet alleen voor de winst gaan?

In de gratis workshop Het Begint met Waarom leer je hoe je kunt ondernemen vanuit jouw Waarom en hoe je op die manier klanten aan je kunt binden.

De Springplank

In twee maanden tijd stappen maken met je bedrijf?

 

Neem je eigen vraag mee in dit groepsprogramma en in 2 dagen en een 1-op-1 gesprek krijg je inzichten in hoe je je eigen bedrijf kunt laten groeien. Leuk extraatje: je mag twee maanden werken in he flexwerkconcept AAN De Bak!
 

Storytelling

Hoe lanceer je nu je eigen dienst of hoe kun je op social media een strategie maken die niet voelt als verkopen?

 

In deze schrijfretraite leer je hoe je met storytelling je eigen diensten nog beter leert kennen en hoe je de Reis van de Held kunt inzetten om een marketingstrategie te schrijven

Wie ben ik?

Wie ben ik?

Ik was dat kleine meisje met witblond stekelhaar die altijd opkwam voor anderen en helemaal haar eigen gang ging. Ik was de hele dag bezig met verhalen en had een grote fantasiewereld om mezelf heen gecreëerd. Ik zat lekker in mijn vel tot ik mijzelf in de pubertijd steeds meer kwijt begon te raken.

 

Ik ging leven vanuit mijn verstand omdat iedereen dat deed. Voor mijn onderneming die ik in die tijd had, maakte ik rationele beslissingen en durfde slechts af en toe mijn intuïtie te vertrouwen. Langzaam raakte ik mijzelf kwijt en wist niet meer hoe ik terug moest komen.


Toen ik mijn jongste ziek geboren werd, kon ik even helemaal niets meer en achteraf was dat het keerpunt voor mij. Vanaf dat moment ging ik alles anders doen!

Agenda

 • Retreat Into the Deep
  wo 01 jun.
  Stille Kracht
  Hoe wil jij je eigen kracht gaan inzetten? Wat kan er ontstaan als jouw grootse potentie veilig in jouw lichaam is? In dit retreat nemen we je mee in het belichamen van jouw potentie. Dat jij gaat voelen hoe jouw lichaam een veilige basis is voor jouw kracht.
  Delen
 • Back To Naturedag: AARDE
  do 09 jun.
  Blotevoetenpad
  Wat kan er ontstaan als jij het fundament voor jouw bedrijf gaat neerzetten? Dat gaan we ontdekken op deze dag! Door het lopen van het Blotevoetenpad Twello. Ga je mee?
  Delen
 • Back To Nature avond: WATER
  wo 15 jun.
  Bussloo
  Wat kan er ontstaan als jij meer stroming voelt in je lichaam? Als je dichterbij jezelf en je intuïtie mag komen? Hoe zou het zijn als daardoor meer stroming in je bedrijf kan komen? Op deze avond gaan we het water in om ons te verbinden en te delen met elkaar
  Delen
 • Back To Naturedag: WATER
  vr 17 jun.
  Weerribben
  Wat kan er ontstaan als jij weet hoe jij stroming in je bedrijf kan creëren en behouden? Met een sup in het water ga jij ontdekken welke antwoorden het water voor jou heeft. Ga je mee op avontuur?
  Delen
 • Back To Naturedag: VUUR
  di 21 jun.
  De Heks en De Krijger (Parkeerplaats)
  Wat kan er ontstaan als jij een duurzaam vuur in jezelf en je bedrijf krijgt? Dat gaan we ontdekken op deze dag! Door zelf vuur te maken, zodat jij letterlijk in de vlammen de antwoorden mag ontvangen. Ga je mee?
  Delen
 • Weekretreat Ongeremd Ondernemen
  ma 27 jun.
  De locatie wordt later bepaald
  Wat kan er ontstaan als jij 1 week alle ruimte krijgt voor je bedrijf? Als je in alle rust kunt ontdekken welke remmingen jou nog tegenhouden? In dit weekretreat nemen we jouw bedrijf onder de loep en ga jij ontdekken welke richting ontstaat als jij je verlangens durft te volgen.
  Delen
 • Back To Nature avond: LUCHT
  wo 06 jul.
  Herperduinen
  Wat kan er ontstaan als jij jezelf meer kunt openen? Als er mogelijkheden zichtbaar mogen worden die buiten je zicht waren gekomen? Hoe zou het zijn als daardoor meer helderheid kan krijgen over het pad dat jij mag lopen? Op deze avond gaan we aan de slag met het element lucht voor meer helderheid.
  Delen