Storytelling voor Achterhoekse ondernemers

Ik weet nog goed hoe ik me voelde toen ik mijn ondernemersverhaal "Ik heb een droom" opschreef.
Doodeng vond ik het!

 

Nu stond het ineens op papier en was het zichtbaar voor iedereen. Ik had geen idee of mijn idee aansloot en hoe weet je nu van tevoren of je de goede focus te pakken hebt?

Toch was het de beste zet ooit, want vanaf dat moment is het gaan groeien en hard gaan groeien!

Door mijn droom uit te spreken, merkte ik dat er veel meer mensen waren die de Achterhoek belangrijk vonden en als ondernemer iets wilden betekenen voor hun eigen regio.

Maar de grootste verrassing was dat ik niet meer op zoek hoefde, maar zelf mensen kon aantrekken!

Mijn droom, mijn verhaal bleek het ideale bindmiddel voor klanten om erachter te komen wie ik was en of ik bij ze paste.

Verbinden en groeien

Storytelling is voor mij dé manier om een heldere focus te krijgen en om verbinding te leggen met je klant, zonder het gevoel te hebben dat je hoeft te verkopen.

Door samen aan jouw verhaal te werken, krijg je inzicht in je intrinsieke motivatie, jouw visie en de details die jou en je onderneming uniek maken. 

​Ik wil jou inspireren om je hart te volgen, een bedrijf van betekenis te creëren en verhalen te gaan schrijven met woorden die diep van binnen komen.


 

jelien.jpg

Jelien Lammers

Boelbewust

Wat heel tof is van Annemieke is dat ze zich oprecht weet te verbinden en ik zie dat ze bij mij en anderen ook steeds onze kracht en kwaliteiten echt waardeert, wat een hele gelijkwaardige relatie met zich meebrengt!

Monique Schleicher

Terugkeer op de werkvloer

Annemieke heeft mij meegenomen in mijn ondernemersdroom: Wat wil ik doen, hoe ga ik dat doen en wat heb ik daarvoor nodig? Alle ingrediënten die nodig zijn om mijn bedrijf te bouwen op een krachtig en stevig fundament.

Edyta Zielinska

House of Green Beauty

Haar vermogen om de essentie van iemands passie naar boven halen is groots! Annemieke werkte als een licht die al het juiste belicht heeft, waardoor alles weer geordend als een puzzel in elkaar viel. 

Ilona Schuyzeman

Golden Blue Support

Annemieke heeft mij op een interactieve manier op reis heeft laten gaan naar mijn eigen ‘ik’. Door die reis heb ik de vertaalslag kunnen maken naar mijn droom-bedrijf. Heel verhelderend! Met Annemieke samenwerken is heel erg fijn. Ze is oprecht en puur!

Hoe kan ik jou helpen?

Het Begint bij Waarom

Wil jij graag ondernemen vanuit je gevoel, maar vind je dat nog lastig? Of wil je graag iets bijdragen met je onderneming en niet alleen voor de winst gaan?

In de gratis workshop Het Begint met Waarom leer je hoe je kunt ondernemen vanuit jouw Waarom en hoe je op die manier klanten aan je kunt binden.

De Springplank

In twee maanden tijd stappen maken met je bedrijf?

 

Neem je eigen vraag mee in dit groepsprogramma en in 2 dagen en een 1-op-1 gesprek krijg je inzichten in hoe je je eigen bedrijf kunt laten groeien. Leuk extraatje: je mag twee maanden werken in he flexwerkconcept AAN De Bak!