Storytelling voor Achterhoekse ondernemers

Ik weet nog goed hoe ik me voelde toen ik mijn ondernemersverhaal "Ik heb een droom" opschreef.
Doodeng vond ik het!

 

Nu stond het ineens op papier en was het zichtbaar voor iedereen. Ik had geen idee of mijn idee aansloot en hoe weet je nu van tevoren of je de goede focus te pakken hebt?

Toch was het de beste zet ooit, want vanaf dat moment is het gaan groeien en hard gaan groeien!

Door mijn droom uit te spreken, merkte ik dat er veel meer mensen waren die de Achterhoek belangrijk vonden en als ondernemer iets wilden betekenen voor hun eigen regio.

Maar de grootste verrassing was dat ik niet meer op zoek hoefde, maar zelf mensen kon aantrekken!

Mijn droom, mijn verhaal bleek het ideale bindmiddel voor klanten om erachter te komen wie ik was en of ik bij ze paste.

Verbinden en groeien

Storytelling is voor mij dé manier om een heldere focus te krijgen en om verbinding te leggen met je klant, zonder het gevoel te hebben dat je hoeft te verkopen.

Door samen aan jouw verhaal te werken, krijg je inzicht in je intrinsieke motivatie, jouw visie en de details die jou en je onderneming uniek maken. 

​Ik wil jou inspireren om je hart te volgen, een bedrijf van betekenis te creëren en verhalen te gaan schrijven met woorden die diep van binnen komen.


 

Jelien Lammers

Boelbewust

Wat heel tof is van Annemieke is dat ze zich oprecht weet te verbinden en ik zie dat ze bij mij en anderen ook steeds onze kracht en kwaliteiten echt waardeert, wat een hele gelijkwaardige relatie met zich meebrengt!

Monique Schleicher

Terugkeer op de werkvloer

Annemieke heeft mij meegenomen in mijn ondernemersdroom: Wat wil ik doen, hoe ga ik dat doen en wat heb ik daarvoor nodig? Alle ingrediënten die nodig zijn om mijn bedrijf te bouwen op een krachtig en stevig fundament.

Edyta Zielinska

House of Green Beauty

Haar vermogen om de essentie van iemands passie naar boven halen is groots! Annemieke werkte als een licht die al het juiste belicht heeft, waardoor alles weer geordend als een puzzel in elkaar viel. 

Ilona Schuyzeman

Golden Blue Support

Annemieke heeft mij op een interactieve manier op reis heeft laten gaan naar mijn eigen ‘ik’. Door die reis heb ik de vertaalslag kunnen maken naar mijn droom-bedrijf. Heel verhelderend! Met Annemieke samenwerken is heel erg fijn. Ze is oprecht en puur!

Hoe kan ik jou helpen?

Het Begint bij Waarom

Wil jij graag ondernemen vanuit je gevoel, maar vind je dat nog lastig? Of wil je graag iets bijdragen met je onderneming en niet alleen voor de winst gaan?

In de gratis workshop Het Begint met Waarom leer je hoe je kunt ondernemen vanuit jouw Waarom en hoe je op die manier klanten aan je kunt binden.

De Springplank

In twee maanden tijd stappen maken met je bedrijf?

 

Neem je eigen vraag mee in dit groepsprogramma en in 2 dagen en een 1-op-1 gesprek krijg je inzichten in hoe je je eigen bedrijf kunt laten groeien. Leuk extraatje: je mag twee maanden werken in he flexwerkconcept AAN De Bak!
 

Storytelling

Hoe lanceer je nu je eigen dienst of hoe kun je op social media een strategie maken die niet voelt als verkopen?

 

In deze schrijfretraite leer je hoe je met storytelling je eigen diensten nog beter leert kennen en hoe je de Reis van de Held kunt inzetten om een marketingstrategie te schrijven

Wie ben ik?

Agenda

 • Thu, Mar 04
  Pand 60
  De workshops bevatten thema's uit het ondernemerschap die we op een speelse manier uitdiepen. Dit keer kijken we naar jouw eigen natuurlijke ritme en de de cyclus in de seizoenen en hoe die jou kunnen helpen voor meer balans in je agenda
 • Fri, Mar 05
  In de Facebookgroep Focus door DOEN
  Elke maand in 1 uur jouw maandfocus helder. In 10 vragen kijken we terug op afgelopen maand en bepaal je van daaruit jouw focus en doelen. Een moment van reflectie, dankbaarheid en helderheid. Doe je mee?
 • Tue, Mar 23
  De Kruisberg Gevangenis
  Wandelen, netwerken en elke keer een andere gastheer of -vrouw. Dat is het nieuwe concept voor Wandelen en Verbinden. Deze keer gaan we naar de Kruisberg in Doetinchem waar Karin Boekhoudt ons zal begeleiden.
 • Thu, Apr 08
  Pand 60
  Tijdens de focusworkshops pakken we thema's op om te zorgen dat jij vanuit je innerlijke drijfveren echt aan kan gaan pakken. Dit keer kijken we naar het vinden van een marketingstrategie die bij jou past.
 • Wed, Apr 14
  Pand 60
  Tijdens de focusworkshops pakken we thema's op om te zorgen dat jij vanuit je innerlijke drijfveren echt aan kan gaan pakken. Dit keer kijken we naar het vinden van een marketingstrategie die bij jou past.
 • Tue, Apr 20
  Pand 60
  Tijdens de focusworkshops pakken we thema's op om te zorgen dat jij vanuit je innerlijke drijfveren echt aan kan gaan pakken. Dit keer kijken we naar het vinden van een marketingstrategie die bij jou past.
 • Het tijdstip wordt later bepaald
  Doetinchem
  Waarschijnlijk borrelt er al een tijdje iets in je. Je merkt dat je steeds meer behoefte krijgt om je uit te spreken. Een verlangen dat je wilt delen. Maar wat is nu precies je boodschap en hoe kun je in verschillende situaties een helder verhaal vertellen?
 

© 2020 Gemaakt door Annemieke Bremmer, in samenwerking met Wix.com

DOETINCHEM  -  ACHTERHOEK - GELDERLAND

Bel of app me op: 06-24557412

annemieke@holistischondernemen.com